Got you covered

Landskroon

Al meer dan 40 jaar is Landskroon een vooraanstaande leverancier van technische weefsels voor het afdekken en beschermen tegen weersinvloeden, stof en vuil. Onze klanten vertrouwen op onze expertise, niet alleen omdat we een compleet assortiment kunnen leveren, maar ook vanwege onze niet aflatende service en de oplossingsgerichte benadering van vraagstukken uit de markt.
Door onze jarenlange ervaring garanderen wij het beste advies als het gaat om het afdekken en beschermen door middel van dekkleden of netten. Deze leveren wij geconfectioneerd of op rol. Producenten, groothandelaren, zeilmakerijen en andere leveranciers in Europa behoren tot onze afnemers. Zij leveren aan professionele eindgebruikers die vertrouwen op producten die maximale bescherming bieden. Wij bieden onze klanten geavanceerde producten die met zorg zijn ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het leveren van uitstekende service is ons doel en dat laten we voortdurend zien.

WE BELIEVE WHAT GOES AROUND COMES AROUND

Omdat de wereld als speelveld steeds kleiner wordt, gaat het niet meer om de bal, het gaat om het eigenlijke spel! Daarom hebben we voor onszelf spelregels opgesteld. Met andere woorden, als het om dekkleden, netten en weefsels gaat kunt u op ons rekenen.

Wij denken dat de tevredenheid van uw klant, gebaseerd op zijn eisen en verwachtingen, de sleutel is tot uw en ons succes.

We geven correcte informatie en goed advies, altijd gebaseerd op bewezen kennis. We testen producten zodat we weten waarover we praten.

We streven naar het leveren van producten met een gegarandeerd consistent kwaliteitsniveau, of voor de best haalbare kwaliteit binnen uw budget.

We behandelen iedereen rechtvaardig en gelijk. Op die manier kunnen we langdurige relaties opbouwen.

Elk contact telt. Snel, correct en persoonlijk.

Onze klant belooft, wij leveren.