Kies je taal:

Got you covered

Vacature Internationaal accountmanager

Organisatie

Al 40 jaar is Landskroon een vooraanstaand leverancier van technische weefsels voor afdekking en bescherming tegen invloeden van de zon, weer, wind, stof en vuil. De kwalitatief hoogwaardige dekkleden, netten en aanverwante weefsels worden toegepast in diverse marktsegmenten, zoals agro, bouw, transport en sport. Tot de trouwe klantengroep van Landskroon behoren enkele A-merk producenten, groothandelaren, zeilmakerijen en andere distributeurs in Europa. Zij leveren aan de professionele eindgebruikers die afhankelijk zijn van producten die een optimale bescherming bieden. Landskroon biedt haar klanten producten die zorgvuldig zijn ontworpen om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Het leveren van uitstekende service, dat is het doel van Landskroon en dát bewijzen ze dag in, dag uit. Het kantoor is gevestigd in Apeldoorn.

Wat ga je doen?

Je bent primair verantwoordelijk voor het verruimen van de omzetresultaten in Frankrijk door het actief benaderen en bezoeken van nieuwe klanten en het verder ontwikkelen van de bestaande relaties binnen de diverse marktsegmenten in deze landen. Het verhogen van de klanttevredenheid is daarbij leidend. Dit bereik je mede door je proactief en flexibel op te stellen en je afspraken na te komen. Verder ondersteun jij waar nodig je collega-accountmanagers in andere landen. Je commerciële contacten zijn heel divers en variëren van de zeilmaker op de hoek tot de landelijke én regionale grossiers in bijvoorbeeld bouwmaterialen. Om al je contacten te onderhouden ben je regelmatig (inter)nationaal op reis (tenminste 1/3 van je tijd). Als je niet reist, werk je vanuit het kantoor in Apeldoorn. Je krijgt ondersteuning vanuit de binnendienst en werkt nauw samen met de salesmanager en de directeur/eigenaar.

Wie ben jij?

Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en hebt minstens 2 jaar ervaring in een internationale business-to-business export/salesfunctie; Je bent naast Nederlands vloeiend in Frans. Engels en Duits zijn een pre. Als persoon ben je een ondernemende en proactieve persoonlijkheid die weet dat je vanuit de relatie zakendoet; Je bent communicatief sterk en weet de juiste snaar bij mensen te raken. Het nastreven van de hoogste klanttevredenheid en het leveren van kwaliteit zijn voor jou de basis waaruit je werkt. Je bent nuchter en pragmatisch en snapt dat je business doet om geld te verdienen waarbij win-win het vertrekpunt is. Je hebt de bereidheid om regelmatig internationaal te reizen (tenminste 1/3 van je tijd). Tenslotte woon je op een goed bereisbare afstand van Apeldoorn (idealiter <30 minuten).

Wat bieden we jou?

Dit betreft een fulltime functie bij een solide, internationale onderneming met een platte organisatiestructuur (korte communicatielijnen) en een familiair karakter. Je krijgt veel vrijheid met een grote eigen verantwoordelijkheid. De sfeer bij het bedrijf is prettig en informeel. Je collega’s zijn enthousiaste doeners die ‘we doen eerlijk zaken of we doen het niet’ als motto hebben. Landskroon biedt een aantrekkelijk pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Landskroon vindt het belangrijk dat haar medewerkers in staat worden gesteld zich verder te ontwikkelen. Zij faciliteert daarom opleidingen en moedigt persoonlijke groei aan.

Geïnteresseerd?

Stuur je cv per e-mail onder vermelding van de vacature naar info@pbpnext.nl. Een motivatie(brief) toevoegen mag wel (als je dat zelf wenselijk of noodzakelijk vindt) maar is niet nodig! Als jouw cv daar aanleiding toe geeft, bespreken we je motivatie liever face-to-face en nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Als je meer wilt weten over de vacature en/of organisatie kun je bellen met Johan Post: (06) 288 32 712. Een assessment maakt deel uit van de procedure.

Locatie

Apeldoorn

Contactpersoon

Johan Post
E:  johan@pbpnext.nl